Klanten login
Bestel via productcode
Code Aantal
Veilig en snel betalen


Leveringsvoorwaarden

Prijzen

Alle prijzen op deze webshop zijn excl. BTW. Het btw bedrag wordt door het webshopsysteem automatisch berekend bij het afronden van de bestelling.

Voor de verzending van onze artikelen hanteren wij verschillende bezorgtermijnen.


Verzending kantoorartikelen

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd*. Levering geschiet door DHL. Ondanks alle inspanningen van Quadrado kan het voorkomen dat leveringen vertragen door onze vaste vervoersbedrijven.

Verzending schoolmaterialen

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 16:00 uur worden binnen 5 werkdagen geleverd*. Levering geschiet door GLS. Ondanks alle inspanningen van Quadrado kan het voorkomen dat leveringen vertragen door onze vaste vervoersbedrijven.

Verzendkosten Nederland**

- € 00,00 tot € 28,00 : € 7,00
- € 28,00 tot € 49,99 : € 4,95
- vanaf  € 50,00        : GRATIS

Onder bepaalde voorwaarden betalen scholen bij ons geen verzendkosten voor schoolmaterialen aangeduid met KGR. informeer naar de mogelijkheden.  

Retourzendingen

Mocht een besteld artikel niet naar wens zijn, dan kunt u binnen 8 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan verkoop@quadrado.nl. Vermeld daarbij uw bankgegevens, ordernummer en leverdatum.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is en verpakt is in de originele verpakking. Het product mag niet gebruikt of op een andere manier beschadigd zijn. De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper, tenzij het artikel foutief of beschadigd is aangeleverd. De afkoelperiode is niet van toepassing bij; Zakelijke opdrachten en transacties."

Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan u worden teruggestort.

* indien op voorraad

** Voor verzendingen buiten Nederland worden minimaal  € 10,00 verzendkosten gerekend.